Izšla je nova številka!

Dobitnica žarometa za medijsko legendo

Elda Viler, velika glasbena diva, ena zadnjih predstavnic zlate dobe slovenske glasbe, je prepričana, da so slovensko popevko uničili rockerji.

Žarometi 2017 so podeljeni!

Reportaža: voditeljski pari so bili osvežujoči, Linhartova dvorana nabito polna, žarometi podeljeni najboljšim, zgodil pa se je tudi manjši izgred.

Eksplozija superjunakov

Maščevalci tudi v tretjem filmu rešujejo svet pred uničenjem. Tokrat mu grozi Thanos, ki je tako mogočen, da se jim morajo pridružiti še varuhi galaksije.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

V središču

»Niste tako debeli kot na televiziji!«

B. P.

Špela Grošelj in Jasna Kuljaj – tisti, ki v oddaji The Biggest Loser oziroma v spremljevalni Od težaka do junaka vlivata pogum in ne olepšujeta.

Če bi bili učiteljica v osnovni šoli, kateri predmet bi poučevali?
Jasna: Verjetno angleščino ali kak etični predmet, kjer bi lahko mladim modrovala, kaj je prav, kaj narobe, da včasih kaj, kar mislijo, da je narobe, sploh ni narobe. (smeh)
Špela: Angleščino, ker je bil to tudi moj najljubši predmet v šoli. Morda zato, ker sem že s štirimi leti hodila na tečaj angleščine in se mi je v osnovni šoli vse zdelo lahko. (smeh)

Najlepši poklon, ki ste ga dobili?

Jasna: Niste tako debeli kot na televiziji. Ni najlepši, je pa najbolj pogost poklon, ki ga dobim.
Špela: Težko bi izbrala najlepšega, ker je bilo nekaj res lepih, bi pa povedala, da sem se noro razveselila poklona, ki mi ga je v pismu prejšnji teden namenila moja nekdanja profesorica z gimnazije. Ko sem brala njeno pismo, sem se zjokala. Zelo sem bila ganjena.

Kaj vas spravi v jok?
Jasna: Nazadnje scena iz oddaje The Biggest Loser, kjer je Mojca govorila o tem, kako srečna je bila, ko je pri treh letih dobila svojo prvo torto.
Špela: Mene hitro kaj spravi v jok: od filma do glasbe, lepega sporočila ali pisma ... Sem kar jokica.

Celoten članek najdete v novi številki revije Vklop!