Izšla je nova številka!

Intervju: Janez Hočevar - Rifle in Lado Bizovičar

Stari foter in Foter skupaj v Čakalnici, »smrtno resni komediji za dva zvezdnika, ki nikakor ne počivata v miru«. Rifle in Lado, jin in jang.

Marija Bergam, balkanska fatalka

Usodno žensko v seriji Sence nad Balkanom igra krhka in elegantna črnogorska lepotica Marija Bergam, ki je pravo nasprotje razvajene bogatašinje iz serije.

Novi stari swingerji

Legendarna zasedba New Swing Quartet je ob petdesetletnici napovedala vrnitev v klasični postavi: Dare Hering, Oto Pestner, Tomaž Kozlevčar in Marijan Petan.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

V središču

»Niste tako debeli kot na televiziji!«

B. P.

Špela Grošelj in Jasna Kuljaj – tisti, ki v oddaji The Biggest Loser oziroma v spremljevalni Od težaka do junaka vlivata pogum in ne olepšujeta.

Če bi bili učiteljica v osnovni šoli, kateri predmet bi poučevali?
Jasna: Verjetno angleščino ali kak etični predmet, kjer bi lahko mladim modrovala, kaj je prav, kaj narobe, da včasih kaj, kar mislijo, da je narobe, sploh ni narobe. (smeh)
Špela: Angleščino, ker je bil to tudi moj najljubši predmet v šoli. Morda zato, ker sem že s štirimi leti hodila na tečaj angleščine in se mi je v osnovni šoli vse zdelo lahko. (smeh)

Najlepši poklon, ki ste ga dobili?

Jasna: Niste tako debeli kot na televiziji. Ni najlepši, je pa najbolj pogost poklon, ki ga dobim.
Špela: Težko bi izbrala najlepšega, ker je bilo nekaj res lepih, bi pa povedala, da sem se noro razveselila poklona, ki mi ga je v pismu prejšnji teden namenila moja nekdanja profesorica z gimnazije. Ko sem brala njeno pismo, sem se zjokala. Zelo sem bila ganjena.

Kaj vas spravi v jok?
Jasna: Nazadnje scena iz oddaje The Biggest Loser, kjer je Mojca govorila o tem, kako srečna je bila, ko je pri treh letih dobila svojo prvo torto.
Špela: Mene hitro kaj spravi v jok: od filma do glasbe, lepega sporočila ali pisma ... Sem kar jokica.

Celoten članek najdete v novi številki revije Vklop!