Izšla je nova številka!

Intervju: Jure Sare Havliček

Doktor stomatologije in glasbeni producent, ki si ga v studiih podajajo Rick Springfield, Berlin, Simple Minds, Visage in druge ikone 80. let.

Ko se srečata alfa samec in alfa samica

Njune poti so se končno srečale. Čeprav trdita, da sta oba alfa samca in bi zato težko shajala skupaj, sta ustvarila pesem Poklič me ti. In se prav dobro ujela.

Tako je govoril Kanye

Zbor najboljših, najšokantnejših, najbizarnejših in najpronicljivejših izjav, ki jih je povedal nikoli dolgočasni Kanye West, menda bodoči predsednik ZDA.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

V središču

Brata Slak iz Reke ljubezni

L. P.

Tadej Pišek in Voranc Boh sta se gledalcem tako prikupila, da pozabljajo, da fanta v resnici ne preživljata svojih dni v mizarski delavnici.

Igralca sta zasebno seveda popolnoma drugačna od likov, ki ju igrata, nespremenjena ostaja le dobra energija med njima. Tadej in Voranc se namreč, tudi ko kamere ugasnejo, razumeta skoraj tako dobro, kot bi bila v resnici brata. Za Vklop sta med drugim spregovorila o vsem, kar sta se na snemanju Reke ljubezni doslej naučila, prednostih in slabostih slave ter željah za prihodnje projekte.

Za začetek malo opišita, kako za igralce Reke ljubezni poteka snemalni dan.
Tadej: Traja dvanajst ur, od šestih do šestih, kar pomeni, da moramo res vstajati sredi noči. (smeh) Tam je namreč treba biti že ob pol šestih, da greš v masko, si oblečeš kostum – medtem se postavi set – in si ob šestih pripravljen, da začneš. Ko se prizor posname, se hitiš preoblačiti za naslednjo sceno, medtem pa ti tajnica režije pove, kaj se bo dogajalo v naslednjem prizoru. Snemanje je namreč časovno nepovezano, po prizoriščih snemamo deset delov hkrati.
Voranc: Na zgodnjo uro se nekako navadiš. Prva dva dneva sem si mislil: na snemanju moram biti ob šestih?! Zdaj pa si že rečem: aja, okej, ob šestih.

Tadej, menda vam ljudje pišejo sporočila na Facebook in čestitajo za vlogo. Koliko imata na splošno opravka z oboževalci?
Tadej: Kar se tiče teh sporočil na Facebooku, res dobivam vse mogoče, od fotografij s potovanj do pisem deklic, ki vztrajajo, da bi me res rade spoznale, me sprašujejo, kje živim in podobno.

Voranc: Poleg tega naju ljudje enačijo z najinima likoma, počutijo se, kot da naju poznajo. Smešno se mi zdi, da gledalci serije pričnejo misliti, da si njihov prijatelj, da si ti pravzaprav lik, ki ga igraš. Ko se je predvajala prva epizoda, v kateri sem imel vlogo ženina, sem prišel v trgovino in slišal komentar: »Ooo, tukaj imamo pa ženina.« Pa potem kupim sendvič in mi rečejo: »No, zdaj pa v delavnico.«

Celoten intervju preberite v novi številki revije Vklop!