Izšla je nova številka!

Intervju: Janez Hočevar - Rifle in Lado Bizovičar

Stari foter in Foter skupaj v Čakalnici, »smrtno resni komediji za dva zvezdnika, ki nikakor ne počivata v miru«. Rifle in Lado, jin in jang.

Marija Bergam, balkanska fatalka

Usodno žensko v seriji Sence nad Balkanom igra krhka in elegantna črnogorska lepotica Marija Bergam, ki je pravo nasprotje razvajene bogatašinje iz serije.

Novi stari swingerji

Legendarna zasedba New Swing Quartet je ob petdesetletnici napovedala vrnitev v klasični postavi: Dare Hering, Oto Pestner, Tomaž Kozlevčar in Marijan Petan.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

V središču

Mišice na ogled

B. P.

Razgaljena telesa – ko visoke temperature niso dovolj! Od Zaca Efrona do Jerneja Tozona – tuji in slovenski zvezdniki, ki jih radi vidimo »zgoraj brez«.

Nič ni lepšega kot pogled na mišičasto moško telo v kopalkah. Saj se strinjate, kajne? Na srečo tisti zvezdniki, ki skrbijo za to, da je njihovo telo ves čas v najboljši formi, zelo radi odvržejo odvečne krpice in se kot Adonisi popolnoma mokri dvigajo iz morja ali pa se v vsej svoji lepoti samo v kopalkah sprehajajo po najlepših svetovnih plažah, kjer na njih, na našo srečo, prežijo paparaci. Letos nam gredo v tem pogledu na roke še temperature, ki so se v večjem delu sveta povzpele krepko nad 30 in celo 40 stopinj. Zato so tako domači kot tuji zvezdniki ohladitev poiskali v morju.

Zac Efron

Zvezdnik Obalne straže v teh dneh nima veliko časa za aktivnosti na plaži, saj še vedno promovira filmsko verzijo popularne nadaljevanke iz devetdesetih let, ki je že dober mesec tudi na sporedu naših kinematografov in je že postal eden najbolj gledanih filmov tega poletja, tudi zaradi postavnih deklet in fantov v kopalkah. Med njimi, poleg Dwayna Johnsona, ki za svoje mišice ne potrebuje dodatne reklame, zagotovo izstopa 28-letni Zac. Njegova transformacija je presenetila vse oboževalce, ki ga poznajo kot najstniškega idola iz filma Srednješolski muzikal, saj se je iz suhljatega fantiča prelevil v mišičastega žrebca. Kot je povedal njegov trener, mu je to uspelo z redno vadbo v zgolj dvanajstih tednih.

Ostale razgaljene zvezdnike si oglejte v novi številki revije Vklop!