Izšla je nova številka!

Folklorist Klemen Janežič

Kmalu bo minilo eno leto, odkar se je končala serija Usodno vino, in Klemen Janežič zdaj živi malo bolj odmaknjeno od oči javnosti – ne pa tudi bolj umirjeno.

Med njima je bila prava kemija

Tadej Golob je napisal biografijo naše legendarne igralke Milene Zupančič. V Vklopu podarjamo tri izvode najbolj pričakovane knjige Kot bi Luna padla na Zemljo.

Butalci pojejo

Aljaž Bastič snema prvi izvirni slovenski televizijski muzikal s sami znanimi igralskimi imeni, od Gojca, Tanje Ribič, Jurija Drevenška do Jureta Ivanušiča.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

V središču

Mišice na ogled

B. P.

Razgaljena telesa – ko visoke temperature niso dovolj! Od Zaca Efrona do Jerneja Tozona – tuji in slovenski zvezdniki, ki jih radi vidimo »zgoraj brez«.

Nič ni lepšega kot pogled na mišičasto moško telo v kopalkah. Saj se strinjate, kajne? Na srečo tisti zvezdniki, ki skrbijo za to, da je njihovo telo ves čas v najboljši formi, zelo radi odvržejo odvečne krpice in se kot Adonisi popolnoma mokri dvigajo iz morja ali pa se v vsej svoji lepoti samo v kopalkah sprehajajo po najlepših svetovnih plažah, kjer na njih, na našo srečo, prežijo paparaci. Letos nam gredo v tem pogledu na roke še temperature, ki so se v večjem delu sveta povzpele krepko nad 30 in celo 40 stopinj. Zato so tako domači kot tuji zvezdniki ohladitev poiskali v morju.

Zac Efron

Zvezdnik Obalne straže v teh dneh nima veliko časa za aktivnosti na plaži, saj še vedno promovira filmsko verzijo popularne nadaljevanke iz devetdesetih let, ki je že dober mesec tudi na sporedu naših kinematografov in je že postal eden najbolj gledanih filmov tega poletja, tudi zaradi postavnih deklet in fantov v kopalkah. Med njimi, poleg Dwayna Johnsona, ki za svoje mišice ne potrebuje dodatne reklame, zagotovo izstopa 28-letni Zac. Njegova transformacija je presenetila vse oboževalce, ki ga poznajo kot najstniškega idola iz filma Srednješolski muzikal, saj se je iz suhljatega fantiča prelevil v mišičastega žrebca. Kot je povedal njegov trener, mu je to uspelo z redno vadbo v zgolj dvanajstih tednih.

Ostale razgaljene zvezdnike si oglejte v novi številki revije Vklop!