Izšla je nova številka!

Prihaja nova sezona Kmetije

Nova kmetija bo čisto nekaj drugega, kot smo bili vajeni do sedaj: namesto življenja v pomanjkanju tekmovalce tokrat čaka luksuz, od traktorja do stranišča.

Intervju: Rade Šerbedžija

»Mislil sem, da bom učitelj književnosti,« pravi Rade Šerbedžija, igralec, glasbenik in pesnik, ki se ne vede kot zvezda, čeprav to je - celo hollywoodska!

Madonna za vse čase

Dan po Marijinem vnebovzetju bo Madonna Louise Ciccone upihnila 60 svečk. Pop zvezdnica, ikona oblačenja in slačenja, provokatorka, trendsetterka ...

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

Televizija

Moja boš: škandali za kamero

M. Š.

Superzvezdnika iz serije Moja boš: o škandalih za kamerami, skrivni aferi, ljubosumju njunih partnerjev in pravljičnih porokah ob Bosporju.

Nadaljevanka Moja boš (Kara Sevda), ki jo trenutno spremljamo na Pop TV, velja za eno od petih najbolj priljubljenih in donosnih turških nadaljevank ta hip. Predvajajo jo v več kot 60 državah in je prva turška serija, ki je bila nagrajena z emmyjem za najboljšo tujo nadaljevanko. Glavna igralca Burak Özçivit in Neslihan Atagül imata milijone oboževalcev in status pravih superzvezdnikov.

V času, ko so v Turčiji predvajali serijo (od oktobra 2015 do junija 2017), so med drugim odmevali domnevni škandali na snemanju ter njuni razkošni poroki – v slabem letu sta se namreč oba poročila. Medtem ko sta tako Burak kot Neslihan v uradnih intervjujih hvalila drug drugega, se veselila medsebojnega sodelovanja in s spoštovanjem govorila o svojih boljših polovicah, so se v medijih vse pogosteje pojavljali škandalozni naslovi, ki so razkrivali popolnoma drugačno zgodbo ...

Več preberite v novi številki revije Vklop!