Izšla je nova številka!

Intervju: Jure Sare Havliček

Doktor stomatologije in glasbeni producent, ki si ga v studiih podajajo Rick Springfield, Berlin, Simple Minds, Visage in druge ikone 80. let.

Ko se srečata alfa samec in alfa samica

Njune poti so se končno srečale. Čeprav trdita, da sta oba alfa samca in bi zato težko shajala skupaj, sta ustvarila pesem Poklič me ti. In se prav dobro ujela.

Tako je govoril Kanye

Zbor najboljših, najšokantnejših, najbizarnejših in najpronicljivejših izjav, ki jih je povedal nikoli dolgočasni Kanye West, menda bodoči predsednik ZDA.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

Televizija

Najbolj ji ustrezajo moške preobrazbe

B. P.

Čeprav se zdi, da Lee Sirk nič ne vrže iz tira, jo v oddaji Znan obraz ima svoj glas vedno skrbi, da bo pozabila besedilo. Čeprav se to seveda še ni zgodilo.

Leo Sirk smo si zapomnili po nastopu v šovu Bitka talentov, ko se je v tretji sezoni prebila vse do finala, a jo je na koncu premagala Eva Černe. Kot spremljevalna vokalistka je leta 2014 na Evroviziji spremljala Tinkaro Kovač. Te dni blesti v šovu Znan obraz ima svoj glas. Že v prvi oddaji je navdušila s preobrazbo v portugalskega pevca Salvadorja Sobrala in pozneje – z imitacijo mladega Michaela Jacksona – še enkrat potrdila, da so ji moške preobrazbe pisane na kožo.

V prvi oddaji Znan obraz ima svoj glas vas je voditelj Denis Avdić napovedal kot dekle, ki rado hodi na pogrebe. Nam lahko pojasnite, kaj je imel v mislih?
To, da bi zdaj rada hodila na pogrebe, bi bilo res malo čudaško. (smeh) Ko sem bila otrok, pa me je to očitno zanimalo, ker se mi je zdel to posebne vrste obred. Živela sem tik ob pokopališču in nisem vedela, za kaj točno gre. Le obred kot tak mi je bil zanimiv. Vsi oblečeni v črno, žalostni, tišina in na koncu glasbena točka, ki so jo vsi vedno tako pozorno poslušali.

V katerega pevca ali pevko bi se še želeli preobraziti?
Rada bi poskusila še kakšno bolj plesno točko, čeprav je to zelo zahtevno. Ampak če sem že sprejela povabilo v oddajo, potem grem do konca!

Celoten članek preberite v novi številki revije Vklop!

Lea Sirk je izjemno nadarjena slovenska pevka zabavne glasbe.

Revija Vklop