Izšla je nova številka!

Na BBC-ju morijo Slovenke

Mlada Gaja Filač, ki smo jo spoznali v filmu Košarkar naj bo in seriji Ena žlahtna štorija, ob Katarini Čas nastopa v BBC-jevi seriji Love, Lies and Records.

Intervju: Jure Franko

Dobitnik prve zimske olimpijske medalje za Slovenijo, v Sarajevu bronasti Jure Franko, je danes uspešen producent muzikalov, kot na primer Mamma Mia!.

Zvezdniško valentinovo

Na dan zaljubljenih smo poiskali nekaj najbolj srečnih zvezdniških parov, ki v zvezi vztrajajo dolga leta, in seveda preverili, kako jim to uspeva.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

Televizija

Zaljubljenca iz Reke ljubezni

B. P.

Kdo sta Lara Komar in Tadej Pišek, ki v seriji Reka ljubezni igrata osrednji par, romantično fotografinjo Ireno in mizarja ter gasilca Roka?

Tadej, ki je osem let mlajši od svoje soigralke, je odraščal v Ljubljani, Lara pa v Trstu. Nekaj let sta bila oba člana tržaškega gledališča, kjer je Tadej še danes, Lara pa se je pred tremi leti pridružila takrat novoustanovljenemu ansamblu v italijanskem gledališču Il Rossetti, s katerim večino časa potuje po Italiji z različnimi predstavami. Trenutno se pripravlja na novo turnejo s predstavo Kaffeehaus, v kateri bo upodobila mlado nevesto, pot pa jo bo ponesla v Genovo, Milano in Rim. A obljublja, da gre Irena z njo. V smehu pove: »Zdaj je Irena del mojega življenja in potuje z mano.«

Poti Lare in Tadeja so se torej križale že pred leti v tržaškem gledališču. »Z Laro sva se ravno zamenjala. Eno leto sva bila skupaj, tudi igrala sva skupaj, potem pa je šla ona v italijansko gledališče, jaz pa sem se lani ustalil v tržaškem,« pravi Tadej in pove še, da je vloga v seriji Reka ljubezni njegova prva, v kateri bo tako izpostavljen ...

Več o Lari in Tadeju najdete v novi številki revije Vklop!