Izšla je nova številka!

Dan D in MI2 v mladostnem ritmu

Po lanski »bitki« Big Foot Mame in Siddharte bodo podoben dvojec v Stožicah predstavili Dan D in MI2. Pevca Tomislav Jovanović in Tone Kregar sta že na trnih.

Najbolj ji ustrezajo moške preobrazbe

Čeprav se zdi, da Lee Sirk nič ne vrže iz tira, jo v oddaji Znan obraz ima svoj glas vedno skrbi, da bo pozabila besedilo. Čeprav se to seveda še ni zgodilo.

Brata Slak iz Reke ljubezni

Tadej Pišek in Voranc Boh sta se gledalcem tako prikupila, da pozabljajo, da fanta v resnici ne preživljata svojih dni v mizarski delavnici.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

Televizija

Zaljubljenca iz Reke ljubezni

B. P.

Kdo sta Lara Komar in Tadej Pišek, ki v seriji Reka ljubezni igrata osrednji par, romantično fotografinjo Ireno in mizarja ter gasilca Roka?

Tadej, ki je osem let mlajši od svoje soigralke, je odraščal v Ljubljani, Lara pa v Trstu. Nekaj let sta bila oba člana tržaškega gledališča, kjer je Tadej še danes, Lara pa se je pred tremi leti pridružila takrat novoustanovljenemu ansamblu v italijanskem gledališču Il Rossetti, s katerim večino časa potuje po Italiji z različnimi predstavami. Trenutno se pripravlja na novo turnejo s predstavo Kaffeehaus, v kateri bo upodobila mlado nevesto, pot pa jo bo ponesla v Genovo, Milano in Rim. A obljublja, da gre Irena z njo. V smehu pove: »Zdaj je Irena del mojega življenja in potuje z mano.«

Poti Lare in Tadeja so se torej križale že pred leti v tržaškem gledališču. »Z Laro sva se ravno zamenjala. Eno leto sva bila skupaj, tudi igrala sva skupaj, potem pa je šla ona v italijansko gledališče, jaz pa sem se lani ustalil v tržaškem,« pravi Tadej in pove še, da je vloga v seriji Reka ljubezni njegova prva, v kateri bo tako izpostavljen ...

Več o Lari in Tadeju najdete v novi številki revije Vklop!