Izšla je nova številka!

Intervju: Jan Cvitkovič

Režiser filma Družinica je med delom s socialno ogroženimi otroki spoznaval pretresljive zgodbe družin, ki so se znašle v revščini in zato na robu propada.

Manekenka med igralci

Lea Mihevc, ki jo v Eni žlahtni štoriji gledamo v vlogi očarljive fotografinje Laure, je v serijo vstopila naravnost iz New Yorka, kjer je delala kot fotomodel.

Animirani junaki naše mladosti

Se jih spomnite, Gustava, Bojana, palčka Smuka, Pipija in Melkijada, Stripyja, Baltazarja in ostalih risanih junakov, ki so nas zabavali v mladosti?

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

Televizija

Iz zakulisja nove sezone Ene žlahtne štorije

S. J.

To jesen na spored Planeta TV prihaja šesta sezona Ene žlahtne štorije, zato smo pokukali, kaj se dogaja na snemanju serije.

Kot smo že vajeni, snemanje poteka tako v Brdih kot v studiu in na lokacijah v Ljubljani. Na snemanju serije smo ujeli tudi tri novinke v ekipi – Cvetko, Lučko in Lauro oziroma igralke Tanjo Dimitrievsko, Urško Hlebec in Leo Mihevc. V novi sezoni bomo namreč spoznali Lauro (Lea Mihevc), mlado fotografinjo, ki v Brda pride iskat svojega biološkega očeta. Po spletu naključij namreč izve, da je njen oče najverjetneje nekdo, ki ga je njena mama Cvetka (Tanja Dimitrievska) spoznala pred tremi desetletji, ko sta s prijateljico Lučko (Urška Hlebec) kot mladi brigadirki v Brdih pomagali pri gradnji novega vodovoda.

Več preberite v novi številki revije Vklop!