Izšla je nova številka!

Intervju: Janez Hočevar - Rifle in Lado Bizovičar

Stari foter in Foter skupaj v Čakalnici, »smrtno resni komediji za dva zvezdnika, ki nikakor ne počivata v miru«. Rifle in Lado, jin in jang.

Marija Bergam, balkanska fatalka

Usodno žensko v seriji Sence nad Balkanom igra krhka in elegantna črnogorska lepotica Marija Bergam, ki je pravo nasprotje razvajene bogatašinje iz serije.

Novi stari swingerji

Legendarna zasedba New Swing Quartet je ob petdesetletnici napovedala vrnitev v klasični postavi: Dare Hering, Oto Pestner, Tomaž Kozlevčar in Marijan Petan.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

Televizija

Iz zakulisja nove sezone Ene žlahtne štorije

S. J.

To jesen na spored Planeta TV prihaja šesta sezona Ene žlahtne štorije, zato smo pokukali, kaj se dogaja na snemanju serije.

Kot smo že vajeni, snemanje poteka tako v Brdih kot v studiu in na lokacijah v Ljubljani. Na snemanju serije smo ujeli tudi tri novinke v ekipi – Cvetko, Lučko in Lauro oziroma igralke Tanjo Dimitrievsko, Urško Hlebec in Leo Mihevc. V novi sezoni bomo namreč spoznali Lauro (Lea Mihevc), mlado fotografinjo, ki v Brda pride iskat svojega biološkega očeta. Po spletu naključij namreč izve, da je njen oče najverjetneje nekdo, ki ga je njena mama Cvetka (Tanja Dimitrievska) spoznala pred tremi desetletji, ko sta s prijateljico Lučko (Urška Hlebec) kot mladi brigadirki v Brdih pomagali pri gradnji novega vodovoda.

Več preberite v novi številki revije Vklop!