Izšla je nova številka!

Štiri desetletja brez Elvisa

Najbolj vpliven posameznik v zgodovini ameriške pop kulture še ni pozabljen, čeprav je 16. avgusta minilo 40 let od njegove smrti.

Mlada igralka, ki osvaja svet

Komaj 17-letna Karol Sevilla, zvezdnica telenovele Jaz sem Luna, je s svojim šarmom in karizmo očarala na tisoče najstnic in najstnikov po vsem svetu.

Charlize Theron, agentka 007

Namesto baletne plesalke je postala ena najboljših akcijskih igralk Hollywooda. Charlize trenutno v kinih kot brcajoča Atomska blondinka.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

Televizija

Iz zakulisja nove sezone Ene žlahtne štorije

S. J.

To jesen na spored Planeta TV prihaja šesta sezona Ene žlahtne štorije, zato smo pokukali, kaj se dogaja na snemanju serije.

Kot smo že vajeni, snemanje poteka tako v Brdih kot v studiu in na lokacijah v Ljubljani. Na snemanju serije smo ujeli tudi tri novinke v ekipi – Cvetko, Lučko in Lauro oziroma igralke Tanjo Dimitrievsko, Urško Hlebec in Leo Mihevc. V novi sezoni bomo namreč spoznali Lauro (Lea Mihevc), mlado fotografinjo, ki v Brda pride iskat svojega biološkega očeta. Po spletu naključij namreč izve, da je njen oče najverjetneje nekdo, ki ga je njena mama Cvetka (Tanja Dimitrievska) spoznala pred tremi desetletji, ko sta s prijateljico Lučko (Urška Hlebec) kot mladi brigadirki v Brdih pomagali pri gradnji novega vodovoda.

Več preberite v novi številki revije Vklop!