Izšla je nova številka!

Folklorist Klemen Janežič

Kmalu bo minilo eno leto, odkar se je končala serija Usodno vino, in Klemen Janežič zdaj živi malo bolj odmaknjeno od oči javnosti – ne pa tudi bolj umirjeno.

Med njima je bila prava kemija

Tadej Golob je napisal biografijo naše legendarne igralke Milene Zupančič. V Vklopu podarjamo tri izvode najbolj pričakovane knjige Kot bi Luna padla na Zemljo.

Butalci pojejo

Aljaž Bastič snema prvi izvirni slovenski televizijski muzikal s sami znanimi igralskimi imeni, od Gojca, Tanje Ribič, Jurija Drevenška do Jureta Ivanušiča.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

Televizija

Iz zakulisja nove sezone Ene žlahtne štorije

S. J.

To jesen na spored Planeta TV prihaja šesta sezona Ene žlahtne štorije, zato smo pokukali, kaj se dogaja na snemanju serije.

Kot smo že vajeni, snemanje poteka tako v Brdih kot v studiu in na lokacijah v Ljubljani. Na snemanju serije smo ujeli tudi tri novinke v ekipi – Cvetko, Lučko in Lauro oziroma igralke Tanjo Dimitrievsko, Urško Hlebec in Leo Mihevc. V novi sezoni bomo namreč spoznali Lauro (Lea Mihevc), mlado fotografinjo, ki v Brda pride iskat svojega biološkega očeta. Po spletu naključij namreč izve, da je njen oče najverjetneje nekdo, ki ga je njena mama Cvetka (Tanja Dimitrievska) spoznala pred tremi desetletji, ko sta s prijateljico Lučko (Urška Hlebec) kot mladi brigadirki v Brdih pomagali pri gradnji novega vodovoda.

Več preberite v novi številki revije Vklop!