Izšla je nova številka!

Jure Godler

"Ženske so bolj normalne od moških."

Simona Weiss

Končno je izšla njena knjiga!

Lorena Herrera

Glavna negativka nove telenovele.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

PR

Liverin, top izdelek za jetra

revija Vklop

Ko trpijo jetra, kar v današnjem času sploh ni redkost, jim je treba nujno pomagati. (OGLASNO SPOROČILO)

Nov paket naravnega prehranskega dopolnila Liverin Forte je pri tem popolna in najboljša izbira. Liverin Forte je po zaslugi originalne formule najpogosteje priporočen izdelek za zaščito jeter v slovenskih lekarnah. Vsebuje vse, kar naša jetra potrebujejo, da si opomorejo in delujejo optimalno: pegasti badelj, vitamine B kompleksa, vitamin E, indijsko kosmuljo in golostebelni sladki koren. Z njihovo pomočjo bodo jetra kot prerojena, in mi z njimi.

 78de9304f4086582084f205d4329cf2c.jpegLiverin Forte sedaj na voljo v paketu po posebej ugodni ceni. 

Psylliox, zaupaj naravi.

Običajne težave s črevesjem lahko postanejo veliko večji problem, če jih dolgoročno ignoriramo. Neurejena prebava je prvi znak, da je s črevesjem nekaj narobe, ravno tako pa lahko na njegovo oslabljeno delovanje med drugimi opozarjajo utrujenost, razdražljivost, glavoboli in pogosta obolevanja. Ali ste vedeli, da so toksini v črevesju glavni povzročitelji številnih sodobnih bolezni? Ukrepajte, dokler še lahko. Narava ve, kako. Edinstvena formulacija Psylliox, ki jo sestavljajo aktivne vlaknine psiliuma in slive je tisto, kar naše črevo (in telo) potrebuje. Zaupajte najboljšim in se sami prepričajte, kako pomemben vpliv ima urejena prebava in očiščeno črevo na dobro počutje ter zdravje.

bca157df5c4ba983a20a1ddd53a0df57.jpeg

Psylliox na voljo v lekarnah in specializiranih trgovinah.

 Noacid: Naj vam zgaga ne pokvari dobrega dne.

Zgaga je eden izmed najpogostejših zdravstvenih problemov sodobnega časa. K sreči pa si lahko tudi pri tej težavi končno pomagamo na učinkovit, preverjen in naraven način. Noacid pomiri želodec in druge simptome zgage brez stranskih učinkov, ki so sicer značilni za sintetične antacide ter zaviralce protonske črpalke. V njem se skrivajo izključno naravne sestavine, ki delujejo hitro ter hkrati omogočijo samozdravljenje sluznice. Če se želite zgage rešiti enkrat za vselej, je Noacid nedvomno prava izbira za vas.

 abd7b58abe32d4f04809263e112d468d.jpeg

Noacid je na voljo v obliki tekočine in tablet, na voljo je v lekarnah in specializiranih trgovinah.

Liverin_paket jesen 2016.jpg