Izšla je nova številka!

Znani igralci

Pred kamerami zaljubljeni, za kamerami sprti.

Vesna Pernarčič

Zaznamovali so jo sosedje.

Natalija Verboten

Zdaj malo drugače.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

PR

Vse je veliko preprosteje

PR

Televizorji Philips so bili eni prvih, ki so vključevali sistem Android, odločitev zanj pa se je izkazala za pravilno.

Tako so z njim opremljeni tudi modeli cenovno dostopne družine 6000, zmogljiv procesor s štirimi jedri pa zagotavlja delovanje brez zatikanj.

Ker imamo vsaj en pametni telefon in morda še tablico, na katerih je zelo verjetno sistem Android, izmenjava vsebin med napravami z enakim sistemom povzroča manj sivih las. A tu je še ena pomembna prednost Androida. Pametne funkcije televizorjev so bile ločene od običajnega namena televizorja – prikaza televizijskih programov. Android pa je zdaj osrednji sistem televizorja in vse možnosti, tudi nastavitve televizorja, so združene na enem mestu. Tako je upravljanje z njim preprosteje, hkrati pa sistem »gledalcu« odpre vrata tudi v svet aplikacij in različnih vsebin z interneta. Med njimi je možnost igranja kakovostnih iger na zaslonu televizorja, ki se jih bodo nekateri le s težavo branili.

Sicer pa se na primer model 6501 z več možnostmi različnih velikosti zaslona ponaša tudi z razločljivostjo 4K, ki razveseli naročnike storitve pretočnega videa Netflix, kakor tudi z igro svetlobe, ki jo zagotovi dvostranska Philipsova edinstvena osvetlitev Ambilight. Ker pa je kljub temu večina vsebin še nižje razločljivosti, je opremljen tudi s tehnologijami, ki te izboljšajo na 4K, odlikuje pa ga še kakovosten zvok (DTS Premium Sound). Več podatkov najdete tukaj!