Izšla je nova številka!

Intervju: Jure Sare Havliček

Doktor stomatologije in glasbeni producent, ki si ga v studiih podajajo Rick Springfield, Berlin, Simple Minds, Visage in druge ikone 80. let.

Ko se srečata alfa samec in alfa samica

Njune poti so se končno srečale. Čeprav trdita, da sta oba alfa samca in bi zato težko shajala skupaj, sta ustvarila pesem Poklič me ti. In se prav dobro ujela.

Tako je govoril Kanye

Zbor najboljših, najšokantnejših, najbizarnejših in najpronicljivejših izjav, ki jih je povedal nikoli dolgočasni Kanye West, menda bodoči predsednik ZDA.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

PR

Vse je veliko preprosteje

PR

Televizorji Philips so bili eni prvih, ki so vključevali sistem Android, odločitev zanj pa se je izkazala za pravilno.

Tako so z njim opremljeni tudi modeli cenovno dostopne družine 6000, zmogljiv procesor s štirimi jedri pa zagotavlja delovanje brez zatikanj.

Ker imamo vsaj en pametni telefon in morda še tablico, na katerih je zelo verjetno sistem Android, izmenjava vsebin med napravami z enakim sistemom povzroča manj sivih las. A tu je še ena pomembna prednost Androida. Pametne funkcije televizorjev so bile ločene od običajnega namena televizorja – prikaza televizijskih programov. Android pa je zdaj osrednji sistem televizorja in vse možnosti, tudi nastavitve televizorja, so združene na enem mestu. Tako je upravljanje z njim preprosteje, hkrati pa sistem »gledalcu« odpre vrata tudi v svet aplikacij in različnih vsebin z interneta. Med njimi je možnost igranja kakovostnih iger na zaslonu televizorja, ki se jih bodo nekateri le s težavo branili.

Sicer pa se na primer model 6501 z več možnostmi različnih velikosti zaslona ponaša tudi z razločljivostjo 4K, ki razveseli naročnike storitve pretočnega videa Netflix, kakor tudi z igro svetlobe, ki jo zagotovi dvostranska Philipsova edinstvena osvetlitev Ambilight. Ker pa je kljub temu večina vsebin še nižje razločljivosti, je opremljen tudi s tehnologijami, ki te izboljšajo na 4K, odlikuje pa ga še kakovosten zvok (DTS Premium Sound). Več podatkov najdete tukaj!