Izšla je nova številka!

Intervju: Janez Hočevar - Rifle in Lado Bizovičar

Stari foter in Foter skupaj v Čakalnici, »smrtno resni komediji za dva zvezdnika, ki nikakor ne počivata v miru«. Rifle in Lado, jin in jang.

Marija Bergam, balkanska fatalka

Usodno žensko v seriji Sence nad Balkanom igra krhka in elegantna črnogorska lepotica Marija Bergam, ki je pravo nasprotje razvajene bogatašinje iz serije.

Novi stari swingerji

Legendarna zasedba New Swing Quartet je ob petdesetletnici napovedala vrnitev v klasični postavi: Dare Hering, Oto Pestner, Tomaž Kozlevčar in Marijan Petan.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

PR

KALIFORNIJA ROCK & ROAD TRIP

M.K.

Letošnjega oktobra se bo sredi Kalifornijske puščave Coachella Desert odvijal festival Desert Trip.

http://www.balkancampers.com/si/novice/26-kalifornija--rock---road-trip.html

Tridnevna fantazija, nabita z ljubeznijo in nostalgijo, bo pod puščavskim nebom združila najboljše rockovske glasbenike iz 60ih in 70ih. Med drugim bodo množici mehčali kolena Bob Dlyan, The Rolling Stones, The Who, Roger Waters, Neil Young in Paul McCartney.

Festival pa bo zgolj češnja na vrhu najboljšega potovanja v vašem življenju. Ki se bo začelo tam, kjer se je vse začelo. V San Franciscu. Podali se bomo na pot gibanja, ki je za vedno spremenilo Ameriko in svet.

Edinstveno doživetje bo poleg raziskovanja San Francisca in Los Angelesaje kronala vožnja z legendarnimi VW avtodomi, ki nas bodo popeljali skozi čas in napolnili s svobodno energijo hipi gibanja. VW oldtimerji bodo naša postelja, kuhinja in dom skozi ves čas Desert trip festivala.

Obiščite spletno stran www.balkancampers.comter sizagotovite mesto na nepozabnem road tripu, katerega se bo udeležilo le 10 ljubiteljev življenja.

Promo