Izšla je nova številka!

Intervju: Jure Sare Havliček

Doktor stomatologije in glasbeni producent, ki si ga v studiih podajajo Rick Springfield, Berlin, Simple Minds, Visage in druge ikone 80. let.

Ko se srečata alfa samec in alfa samica

Njune poti so se končno srečale. Čeprav trdita, da sta oba alfa samca in bi zato težko shajala skupaj, sta ustvarila pesem Poklič me ti. In se prav dobro ujela.

Tako je govoril Kanye

Zbor najboljših, najšokantnejših, najbizarnejših in najpronicljivejših izjav, ki jih je povedal nikoli dolgočasni Kanye West, menda bodoči predsednik ZDA.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

PR

KALIFORNIJA ROCK & ROAD TRIP

M.K.

Letošnjega oktobra se bo sredi Kalifornijske puščave Coachella Desert odvijal festival Desert Trip.

http://www.balkancampers.com/si/novice/26-kalifornija--rock---road-trip.html

Tridnevna fantazija, nabita z ljubeznijo in nostalgijo, bo pod puščavskim nebom združila najboljše rockovske glasbenike iz 60ih in 70ih. Med drugim bodo množici mehčali kolena Bob Dlyan, The Rolling Stones, The Who, Roger Waters, Neil Young in Paul McCartney.

Festival pa bo zgolj češnja na vrhu najboljšega potovanja v vašem življenju. Ki se bo začelo tam, kjer se je vse začelo. V San Franciscu. Podali se bomo na pot gibanja, ki je za vedno spremenilo Ameriko in svet.

Edinstveno doživetje bo poleg raziskovanja San Francisca in Los Angelesaje kronala vožnja z legendarnimi VW avtodomi, ki nas bodo popeljali skozi čas in napolnili s svobodno energijo hipi gibanja. VW oldtimerji bodo naša postelja, kuhinja in dom skozi ves čas Desert trip festivala.

Obiščite spletno stran www.balkancampers.comter sizagotovite mesto na nepozabnem road tripu, katerega se bo udeležilo le 10 ljubiteljev življenja.

Promo