Izšla je nova številka!

Dobitnica žarometa za medijsko legendo

Elda Viler, velika glasbena diva, ena zadnjih predstavnic zlate dobe slovenske glasbe, je prepričana, da so slovensko popevko uničili rockerji.

Žarometi 2017 so podeljeni!

Reportaža: voditeljski pari so bili osvežujoči, Linhartova dvorana nabito polna, žarometi podeljeni najboljšim, zgodil pa se je tudi manjši izgred.

Eksplozija superjunakov

Maščevalci tudi v tretjem filmu rešujejo svet pred uničenjem. Tokrat mu grozi Thanos, ki je tako mogočen, da se jim morajo pridružiti še varuhi galaksije.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

PR

KALIFORNIJA ROCK & ROAD TRIP

M.K.

Letošnjega oktobra se bo sredi Kalifornijske puščave Coachella Desert odvijal festival Desert Trip.

http://www.balkancampers.com/si/novice/26-kalifornija--rock---road-trip.html

Tridnevna fantazija, nabita z ljubeznijo in nostalgijo, bo pod puščavskim nebom združila najboljše rockovske glasbenike iz 60ih in 70ih. Med drugim bodo množici mehčali kolena Bob Dlyan, The Rolling Stones, The Who, Roger Waters, Neil Young in Paul McCartney.

Festival pa bo zgolj češnja na vrhu najboljšega potovanja v vašem življenju. Ki se bo začelo tam, kjer se je vse začelo. V San Franciscu. Podali se bomo na pot gibanja, ki je za vedno spremenilo Ameriko in svet.

Edinstveno doživetje bo poleg raziskovanja San Francisca in Los Angelesaje kronala vožnja z legendarnimi VW avtodomi, ki nas bodo popeljali skozi čas in napolnili s svobodno energijo hipi gibanja. VW oldtimerji bodo naša postelja, kuhinja in dom skozi ves čas Desert trip festivala.

Obiščite spletno stran www.balkancampers.comter sizagotovite mesto na nepozabnem road tripu, katerega se bo udeležilo le 10 ljubiteljev življenja.

Promo