Izšla je nova številka!

Intervju: Jure Sare Havliček

Doktor stomatologije in glasbeni producent, ki si ga v studiih podajajo Rick Springfield, Berlin, Simple Minds, Visage in druge ikone 80. let.

Ko se srečata alfa samec in alfa samica

Njune poti so se končno srečale. Čeprav trdita, da sta oba alfa samca in bi zato težko shajala skupaj, sta ustvarila pesem Poklič me ti. In se prav dobro ujela.

Tako je govoril Kanye

Zbor najboljših, najšokantnejših, najbizarnejših in najpronicljivejših izjav, ki jih je povedal nikoli dolgočasni Kanye West, menda bodoči predsednik ZDA.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

PR

Zarjina ambasadorka Manca Košir: »Rada govorim iz srca.«

M.K.

Če ga še niste videli, si ga oglejte. Spot, v katerem Manca Košir pove, zakaj bere Zarjo.

Posneli so ga kar pri njej doma in se imeli prav luštno. Manca je pač – rojena igralka. Tisto, kar je povedala, pa ni bilo zaigrano, prišlo je naravnost iz srca.

Manca o tem, kar bo povedala, sploh ni razmišljala. A s stavkom o njeni ljubi reviji – ja, to je prav Zarja – nato ni imela težav. »Zarja me bo že navdihnila. Rada spregovorim iz srca.«

In je. Oglejte si v spotu!

(Iz naših revij in drugih medijev vas že nagovarjajo štirje znani obrazi, ki smo jih izbrali za Zarjine ambasadorje. S sestavljanko vseh štirih smo vas izzvali, da se lotite ugibanja – le kdo so? Prva ambasadorka je torej zdaj že razkrita. Nagradna igra poteka od 7. 6. 2016 do vključno 1. 7. 2016 v reviji Zarja in na spletni strani www.revijazarja.si.)