Izšla je nova številka!

Dobitnica žarometa za medijsko legendo

Elda Viler, velika glasbena diva, ena zadnjih predstavnic zlate dobe slovenske glasbe, je prepričana, da so slovensko popevko uničili rockerji.

Žarometi 2017 so podeljeni!

Reportaža: voditeljski pari so bili osvežujoči, Linhartova dvorana nabito polna, žarometi podeljeni najboljšim, zgodil pa se je tudi manjši izgred.

Eksplozija superjunakov

Maščevalci tudi v tretjem filmu rešujejo svet pred uničenjem. Tokrat mu grozi Thanos, ki je tako mogočen, da se jim morajo pridružiti še varuhi galaksije.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

PR

Zarjina ambasadorka Manca Košir: »Rada govorim iz srca.«

M.K.

Če ga še niste videli, si ga oglejte. Spot, v katerem Manca Košir pove, zakaj bere Zarjo.

Posneli so ga kar pri njej doma in se imeli prav luštno. Manca je pač – rojena igralka. Tisto, kar je povedala, pa ni bilo zaigrano, prišlo je naravnost iz srca.

Manca o tem, kar bo povedala, sploh ni razmišljala. A s stavkom o njeni ljubi reviji – ja, to je prav Zarja – nato ni imela težav. »Zarja me bo že navdihnila. Rada spregovorim iz srca.«

In je. Oglejte si v spotu!

(Iz naših revij in drugih medijev vas že nagovarjajo štirje znani obrazi, ki smo jih izbrali za Zarjine ambasadorje. S sestavljanko vseh štirih smo vas izzvali, da se lotite ugibanja – le kdo so? Prva ambasadorka je torej zdaj že razkrita. Nagradna igra poteka od 7. 6. 2016 do vključno 1. 7. 2016 v reviji Zarja in na spletni strani www.revijazarja.si.)