Izšla je nova številka!

Intervju: Janez Hočevar - Rifle in Lado Bizovičar

Stari foter in Foter skupaj v Čakalnici, »smrtno resni komediji za dva zvezdnika, ki nikakor ne počivata v miru«. Rifle in Lado, jin in jang.

Marija Bergam, balkanska fatalka

Usodno žensko v seriji Sence nad Balkanom igra krhka in elegantna črnogorska lepotica Marija Bergam, ki je pravo nasprotje razvajene bogatašinje iz serije.

Novi stari swingerji

Legendarna zasedba New Swing Quartet je ob petdesetletnici napovedala vrnitev v klasični postavi: Dare Hering, Oto Pestner, Tomaž Kozlevčar in Marijan Petan.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

PR

Zarjina ambasadorka Manca Košir: »Rada govorim iz srca.«

M.K.

Če ga še niste videli, si ga oglejte. Spot, v katerem Manca Košir pove, zakaj bere Zarjo.

Posneli so ga kar pri njej doma in se imeli prav luštno. Manca je pač – rojena igralka. Tisto, kar je povedala, pa ni bilo zaigrano, prišlo je naravnost iz srca.

Manca o tem, kar bo povedala, sploh ni razmišljala. A s stavkom o njeni ljubi reviji – ja, to je prav Zarja – nato ni imela težav. »Zarja me bo že navdihnila. Rada spregovorim iz srca.«

In je. Oglejte si v spotu!

(Iz naših revij in drugih medijev vas že nagovarjajo štirje znani obrazi, ki smo jih izbrali za Zarjine ambasadorje. S sestavljanko vseh štirih smo vas izzvali, da se lotite ugibanja – le kdo so? Prva ambasadorka je torej zdaj že razkrita. Nagradna igra poteka od 7. 6. 2016 do vključno 1. 7. 2016 v reviji Zarja in na spletni strani www.revijazarja.si.)