Izšla je nova številka!

Anže Zevnik - voditelj kviza Vem!

Anže Zevnik je talent, ki ga ni mogoče spregledati.

Erika Žnidaršič, voditeljica oddaje Tarča

Včasih je treba stopiti tudi v moške čevlje.

Luna se vrača!

Tretja in zadnja sezona priljubljene mladinske serije.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

Film

Ko Katarina razplete zgodbo …

M.V.

V kine prihaja triler Terminal, v katerem ima glavno vlogo Margot Robbie, eno od stranskih, a zelo pomembno pa naša Katarina Čas, ki je zadnje čase tudi pevka.

V zgodbi Terminala se prepletajo življenja fatalne natakarice (Margot Robbie) z dvojnim življenjem, dveh plačanih morilcev (Max Irons in Dexter Fletcher), neozdravljivo bolnega učitelja (Simon Pegg) in skrivnostnega hišnika (Mike Myers) – vsi so vpleteni v morilski maščevalni načrt velikega zločinca. V zadnjem delu filma se pojavi Chloe Merryweather, ki jo igra Katarina Čas.
Skrivnostna vloga
»O svoji vlogi vam težko izdam kaj več kot to, da je zelo pomembna pri razpletu filma. Ko se pojavi Chloe, se pravzaprav vsa zgodba razplete in pojasnijo se Anniejini (Margot Robbie) motivi. Karkoli več bi vam povedala, bi izdala preveč, kar ni pošteno do vseh tistih, ki si bodo šli film ogledat v kino,« pravi Katarina, ki smo jo po telefonu ujeli le malo pred večjim snemanjem v Budimpešti (mimogrede, tam so pred dvema letoma posneli tudi Terminal). Menda bo do zgodnje jeseni tam snemala neko ameriško TV-serijo, ki bo na spored prišla prihodnje leto, kaj več pa, kot smo že vajeni, ne sme izdati. Tako kot ne tega, katero »manjšo stvar« je pred kratkim snemala v Bukarešti.

Katarina torej s polno paro drvi naprej v igralsko vesolje. Letos smo jo že videli v slovenskem celovečercu Vztrajanje (skupaj s pred tedni preminulo legendo Štefko Drolc), luč sveta pa naj bi do konca leta ugledala tudi dominikanska mini serija Rubirosa ...

Celoten članek o Katarini preberite v novi številki revije Vklop!