Izšla je nova številka!

Prihaja nova sezona Kmetije

Nova kmetija bo čisto nekaj drugega, kot smo bili vajeni do sedaj: namesto življenja v pomanjkanju tekmovalce tokrat čaka luksuz, od traktorja do stranišča.

Intervju: Rade Šerbedžija

»Mislil sem, da bom učitelj književnosti,« pravi Rade Šerbedžija, igralec, glasbenik in pesnik, ki se ne vede kot zvezda, čeprav to je - celo hollywoodska!

Madonna za vse čase

Dan po Marijinem vnebovzetju bo Madonna Louise Ciccone upihnila 60 svečk. Pop zvezdnica, ikona oblačenja in slačenja, provokatorka, trendsetterka ...

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

Film

Petdeset odtenkov sive v domačih spalnicah

B. P.

V kino prihaja 50 odtenkov svobode: izbrali smo nekaj najzanimivejših seksualnih pripomočkov iz trilogije, s katerimi si lahko popestrite spolno življenje.

Pregovorna slovenska zadržanost, kot kaže zadnja anketa na to temo leta 2016, na področju seksa ne velja. Slovenci smo odprti za vse položaje in vse pripomočke. Dejstvo pa je, da ženske raje kot moški (ki prisegajo na porno filme) posegamo po literaturi in filmih tipa Petdeset odtenkov sive. Verjetno zato, ker vseeno kakšno stvar raje prepuščamo domišljiji, namesto da je vse razstavljeno kot na pladnju.

Vrv
Vrv je možno uporabiti na vse možne načine, najpogosteje pa se uporablja za vezanje nog in/ali rok na posteljo. Čeprav se zdi preprosta za uporabo, pa s partnerjem vseeno pazita, da je ne zategneta preveč, ker lahko prekineta krvni obtok. Prav tako je pomembno, da se vrv z lahkoto razveže v primeru, da vas zagrabi panika, zato ne zategujte vozlov. In seveda, tista vrv, ki vam visi v garaži, ni primerna za tovrstne igrice, potreben bo obisk seks šopa.

Pero
Žgečkanje je eno najbolj erotičnih dejanj in dejansko obstajajo peresa za žgečkanje, kakršno smo videli v Petdesetih odtenkih sive. Seveda pa so za domačo uporabo primerne tudi druge vrste peres. Odtrgate ga lahko na primer iz tiste priročne metlice za brisanje prahu ali pa si ga izposodite od goloba v parku (v tem primeru ga prej operite).

Več pripomočkov v članku v novi številki revije Vklop!