Izšla je nova številka!

Na BBC-ju morijo Slovenke

Mlada Gaja Filač, ki smo jo spoznali v filmu Košarkar naj bo in seriji Ena žlahtna štorija, ob Katarini Čas nastopa v BBC-jevi seriji Love, Lies and Records.

Intervju: Jure Franko

Dobitnik prve zimske olimpijske medalje za Slovenijo, v Sarajevu bronasti Jure Franko, je danes uspešen producent muzikalov, kot na primer Mamma Mia!.

Zvezdniško valentinovo

Na dan zaljubljenih smo poiskali nekaj najbolj srečnih zvezdniških parov, ki v zvezi vztrajajo dolga leta, in seveda preverili, kako jim to uspeva.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

Film

Petdeset odtenkov sive v domačih spalnicah

B. P.

V kino prihaja 50 odtenkov svobode: izbrali smo nekaj najzanimivejših seksualnih pripomočkov iz trilogije, s katerimi si lahko popestrite spolno življenje.

Pregovorna slovenska zadržanost, kot kaže zadnja anketa na to temo leta 2016, na področju seksa ne velja. Slovenci smo odprti za vse položaje in vse pripomočke. Dejstvo pa je, da ženske raje kot moški (ki prisegajo na porno filme) posegamo po literaturi in filmih tipa Petdeset odtenkov sive. Verjetno zato, ker vseeno kakšno stvar raje prepuščamo domišljiji, namesto da je vse razstavljeno kot na pladnju.

Vrv
Vrv je možno uporabiti na vse možne načine, najpogosteje pa se uporablja za vezanje nog in/ali rok na posteljo. Čeprav se zdi preprosta za uporabo, pa s partnerjem vseeno pazita, da je ne zategneta preveč, ker lahko prekineta krvni obtok. Prav tako je pomembno, da se vrv z lahkoto razveže v primeru, da vas zagrabi panika, zato ne zategujte vozlov. In seveda, tista vrv, ki vam visi v garaži, ni primerna za tovrstne igrice, potreben bo obisk seks šopa.

Pero
Žgečkanje je eno najbolj erotičnih dejanj in dejansko obstajajo peresa za žgečkanje, kakršno smo videli v Petdesetih odtenkih sive. Seveda pa so za domačo uporabo primerne tudi druge vrste peres. Odtrgate ga lahko na primer iz tiste priročne metlice za brisanje prahu ali pa si ga izposodite od goloba v parku (v tem primeru ga prej operite).

Več pripomočkov v članku v novi številki revije Vklop!