Izšla je nova številka!

Intervju: Janez Hočevar - Rifle in Lado Bizovičar

Stari foter in Foter skupaj v Čakalnici, »smrtno resni komediji za dva zvezdnika, ki nikakor ne počivata v miru«. Rifle in Lado, jin in jang.

Marija Bergam, balkanska fatalka

Usodno žensko v seriji Sence nad Balkanom igra krhka in elegantna črnogorska lepotica Marija Bergam, ki je pravo nasprotje razvajene bogatašinje iz serije.

Novi stari swingerji

Legendarna zasedba New Swing Quartet je ob petdesetletnici napovedala vrnitev v klasični postavi: Dare Hering, Oto Pestner, Tomaž Kozlevčar in Marijan Petan.

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

Film

Zdaj še Bondova žena

G. Z.

Katarina Čas, dobitnica žarometa za najboljšo igralko, je posnela prvi del trilogije Rubirosa, v kateri igra ženo vohuna, ki je navdihnil lik Jamesa Bonda.

Medtem ko jo gledamo kot negativko Dominico v BBC-jevi seriji Love, Lies and Records, čakamo na Terminal, v katerem igra z Margot Robbie in Mikom Myersom, in smo jo zmotili med snemanjem novega filma Metoda Pevca Jaz sem Frenk, so začele kapljati podrobnosti o velikem projektu, ki ga je naša najprodornejša igralka novembra snemala na Karibih, natančneje v Dominikani.

O projektu z delovnim naslovom Rubirosa – v njem bo Katarina Čas ne le Bondovo dekle, ampak kar žena, in to ne le lika iz zgodb Iana Fleminga, ampak čisto pravega vohuna iz mesa in krvi – je IMDB še precej skrivnosten, se je pa o njem zato že razpisal časnik Variety. Trilogijo o razvpitem dominikanskem diplomatu financira eden najbogatejših Zemljanov Carlos Slim oziroma njegovo podjetje Claro Video, ki želi s tem in podobnimi projekti v Latinski Ameriki pristriči peruti prevladujočemu Netflixu.

Več o Katarini in Rubirosi najdete v novi številki revije Vklop!