Izšla je nova številka!

Intervju: Nina Ivanič

Dobitnica žarometa za igralko leta, ki navdušuje kot negativka Mojca v seriji Reka ljubezni, je prepričana: »Pametni telefon je največja droga sodobnega časa!«

Na fuzbal me spust'!

Žogobrc bo dober mesec glavna tema pogovorov, zato smo za vas pripravili članek o vsem, kar morate vedeti ob začetku 21. nogometnega mundiala v Rusiji.

Hudomušni košarkar s kitaro

Kaj je bolj neverjetno: da bo Zoran Predin v soboto dopolnil šestdeset let, da bo januarja izdal štirideseti album, ali da bo kmalu že petič postal dedek?

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

Film

Zdaj še Bondova žena

G. Z.

Katarina Čas, dobitnica žarometa za najboljšo igralko, je posnela prvi del trilogije Rubirosa, v kateri igra ženo vohuna, ki je navdihnil lik Jamesa Bonda.

Medtem ko jo gledamo kot negativko Dominico v BBC-jevi seriji Love, Lies and Records, čakamo na Terminal, v katerem igra z Margot Robbie in Mikom Myersom, in smo jo zmotili med snemanjem novega filma Metoda Pevca Jaz sem Frenk, so začele kapljati podrobnosti o velikem projektu, ki ga je naša najprodornejša igralka novembra snemala na Karibih, natančneje v Dominikani.

O projektu z delovnim naslovom Rubirosa – v njem bo Katarina Čas ne le Bondovo dekle, ampak kar žena, in to ne le lika iz zgodb Iana Fleminga, ampak čisto pravega vohuna iz mesa in krvi – je IMDB še precej skrivnosten, se je pa o njem zato že razpisal časnik Variety. Trilogijo o razvpitem dominikanskem diplomatu financira eden najbogatejših Zemljanov Carlos Slim oziroma njegovo podjetje Claro Video, ki želi s tem in podobnimi projekti v Latinski Ameriki pristriči peruti prevladujočemu Netflixu.

Več o Katarini in Rubirosi najdete v novi številki revije Vklop!