Izšla je nova številka!

Intervju: Nina Ivanič

Dobitnica žarometa za igralko leta, ki navdušuje kot negativka Mojca v seriji Reka ljubezni, je prepričana: »Pametni telefon je največja droga sodobnega časa!«

Na fuzbal me spust'!

Žogobrc bo dober mesec glavna tema pogovorov, zato smo za vas pripravili članek o vsem, kar morate vedeti ob začetku 21. nogometnega mundiala v Rusiji.

Hudomušni košarkar s kitaro

Kaj je bolj neverjetno: da bo Zoran Predin v soboto dopolnil šestdeset let, da bo januarja izdal štirideseti album, ali da bo kmalu že petič postal dedek?

+ še mnogo več preberite v zadnji številki!

Film

Vid Valič bi se rad poročil

G. Z.

Čisto zares. Najbrž večina ob njegovem imenu ne pomisli na poroko in družinsko življenje. A Vid se vidi v vlogi moža in očeta, le »kastingi« so se zavlekli.

Ko je razmišljal o tem, je ugotovil, da so poroke, ločitve, koruzništvo in podobni fenomeni na Slovenskem precej zanimiv pojav, ki ima včasih več skupnega z otroškimi dodatki in davki kot z ljubeznijo. Vrgel se je na delo in okoli tega zgradil svojo novo predstavo. Z ogrevanji po Sloveniji začne že naslednji teden, mesec pa bo zaključil s premiero v ljubjanskih Španskih borcih.

Tvoj bodoči bivši mož ... Ni to precej pesimističen pogled na ljubezen?
Zame je to realen pogled na svet. Njen mož sem lahko 50 let, pa bom prej ali slej njen bivši mož. Se pa vsekakor vidim, kako s svojo ljubeznijo preživljam stara leta ob dolgih pogovorih in pirinih piškotih.

Se je že kdo obregnil ob to, da kot zaprisežen samec niste avtoriteta za zveze?
Saj to je težava, da me imajo nekateri za zapriseženega samca, kljub temu da jaz še nikoli nisem zaprisegel. Od 18. leta sem bil v štirih resnih zvezah in vsaka mi je odprla veliko novih zornih kotov, kako lahko gledaš na ljubezen. Predvsem pa pri črpanju snovi izhajam iz sebe in svojih želja, v kakšnem odnosu hočem biti in kako naj bi bil odnos videti, česa si želim od bodoče bivše žene in kaj mislim, da mora vsak moški narediti za dober odnos. Skratka, veliko pametovanja, a vse z dobrim namenom, da zabavam ljudi s svojimi napakami, izkušnjami ali ugotovitvami.

Celoten intervju preberite v novi številki revije vklop!